HIUKKASUODATTIMIEN PUHDISTUS & PESU

Huolehdi moottorisi hyvinvoinnista!

Hiukkassuodattimien tukkeutuminen ja siihen liittyvät ongelmat ovat lisääntyneet merkittävästi.

Carbon Clean DCS-20 -järjestelmän avulla likaantuneet ja tukkeutuneet suodattimet voidaan puhdistaa nopeasti ja tehokkaasti.

Puhdistamme suodattimet niin kevyille sekä raskaille ajoneuvoille, Euro 4/5- ja Euro 6-ajoneuvoille.

Suoritamme koeponnistukset myös EGR-jäähdyttimiin, venttiileihin, lämmönvaihtimien jne.

Miksi puhdistaa hiukkasuodattimet?

Hiukkassuodattimet puhdistetaan useista syistä, ja niiden säännöllinen puhdistus on tärkeää moottorin suorituskyvyn ja yleisen toiminnan kannalta. Tässä muutamia syitä hiukkassuodattimien puhdistamiselle:

Puhdistettu hiukkassuodatin varmistaa, että moottori saa riittävästi puhdasta ilmaa, mikä on olennaista tehokkaalle palamiselle ja polttoaineen kulutuksen optimoimiselle.

Puhdistetut suodattimet auttavat vähentämään pakokaasupäästöjä ja parantavat moottorin palamistehokkuutta, mikä vaikuttaa myönteisesti ympäristöön.

Hiukkassuodattimet keräävät ajan myötä likaa, pakokaasujen hiukkasia ja muita epäpuhtauksia. Puhdistamalla suodattimen säännöllisesti vältetään sen tukkeutuminen, mikä voisi vähentää moottorin suorituskykyä.

Säännöllinen puhdistus auttaa pidentämään hiukkassuodattimen käyttöikää. Tämä säästää kustannuksia, sillä suodattimen vaihto voi olla huomattavasti kalliimpaa kuin sen puhdistus.

Kokonaisuutena hiukkassuodattimien säännöllinen puhdistus on tärkeä osa moottorin ylläpitoa, ja se auttaa varmistamaan moottorin tehokkuuden, puhtaan ilman saannin ja ympäristöystävällisen toiminnan.

HIUKKASUODATTIMIEN PUHDISTUS & PESU